szerda, július 23

322-3108

Íreket mondunk: Séamus O'Connor, Aoibheann O'Reilly, John F. Kennedy. És most híreket: mától él vonalas telefonunk, melynek száma e bejegyzés címében olvasható tisztán és világosan. Ez azért jó, mert elegáns, stabil és mert segítségével asztalt lehet rendelni, méghozzá délután 4 óra után (lásd: fejléc). Tehát: 322-3108. Csirr-csörr.


................................Dial M for Dinner!............................

További örömhíreink sorát gyarapítja, hogy az "M" teljes személyzete és vezetősége egészséges és boldog, 4 hetes gyermekünk élettani funkciói kielégítőek, és annak ellenére, hogy többségünk magánélete gyakorlatilag megszűnt, még mindig boldogak vagyunk így együtt. Tegnap azonban elkövettünk egy hibát: a legfinomabb ételnek nem írtuk ki teljes nevét (sem pedig hozzája magyarázatot) az étlapra, így aztán csak egy ember rendelt Cassoulet de canard-t, mely tulajdonképpen babos kacsacomb csodás ízharmóniával, atom anyagbevitellel. Ma is készül, úgyhogy aki ezt olvassa, az tartsa fejben! Lesz továbbá isteni vega lasagne, saslik, malacka, magyaros csirke trükkel, quiche, nizzai saláta, és még ki tudja mit talál ki Patyi, a mai szaki.



Szervezeti változások: ideiglenesen beteszi formás lábát a konyhába Ildikó, aki már az Ellátóban is működött velünk mindannyiunk nagy örömére. Ő készíti a spéci saslikot, és ígért egy fanyar-édes hideg-meleg desszertet is. Ma mutatkozik be továbbá Mártika, ősidők óta csodált és szeretett pincérnőnk, aki a múlt évezredben annyi jó kakaót főzött nekünk a Hunnia kávézóban, majd a Liszt Ferenc téren tökéletesítette tudását, és remélhetőleg egy időre az "M"-ben állapodik meg hetente pár alkalommal. Márti szép, kedves, gyors, figyelmes, szép (mondtam már?), szuper – tehát egyfajta istennő, aki jól egészíti ki a Janka-Fanni-Anna-Dini csapatot, és igazság szerint miniszterelnöknőnek kellene lennie, de hát life is life.

Gyertek hát továbbra is az "M"-be, mert egyre kellemesebb, és mert várunk benneteket!

csók
Marci (jegyző)

2 megjegyzés:

Nganga Kisi írta...

én voltam az egyetlen cassoulet-s tegnap? pedig milyen finom volt, ajánlom én is a mai kedves mindenkinek!

kökény bori írta...

jesszus, most veszem észre, h mögötte egy férfi áll