hétfő, augusztus 25

Facecook és muzsika

Tisztelt rajongók, drága emberek!

Nagy örömmel jelentem, hogy egy szenzációs ötlettől vezérelve alapítottam egy M.-rajongói csoportot a faszbukon (copyright Miklós), melyhez szűk egy napon belül több mint 60 ember csatlakozott. Micsoda öröm, micsoda bizalom. A csoportnak a decens "I'm lovin' M." nevet adtam, kihangsúlyozva ezzel hasonlóságunkat a népszerű amerikás gyorsétteremhez.

Szintén jelentem, hogy ennek örömére e hét pénteken rendezünk egy zenés vacsorát minálunk, méghozzá az M.-hez rettentő hűséges Orgon Albert és zenésztársa, Szalay Gábor gitáros szereplésével. A muzsikusok fotója itt látható. Az esemény kísérleti jellegű lesz, meglátjuk, hogyan érvényesül a halk jazz az étteremben, kiből milyen ingereket vált ki, miegymás.

A pontos kezdésről később tájékoztatlak benneteket, és ígérem, hogy nem ez lesz az utolsó vacsorakoncert nálunk. Terveink között szerepel a világhírű Darvas-testvérek meghívása is, Benedek és Kristóf ugyanis szívesen látott vendégek minden léthelyzetben.

A tanulságok: bátran csatlakozzatok faszbuk-csoportunkhoz, és gyertek pénteken zenét hallgatva vacsorálni!

3 megjegyzés:

ladybug írta...

ma végre lenéztem az m-be és barátokközt csaba helyett tóth orsit találtam ott, aki felszolgálta nekünk a csodás söröket és sörkorcsolyákat, és ez azért sokkal kellemesebb meglepetés volt, mint a csaba;)

M írta...

bizony-bizony egy Tóthba mindig bele lehet futni nálunk :)

snora írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.