kedd, január 6

Menü január hatodikán

Előételek

Fehérboros répaleves 600 Ft
Calvadosos almaleves 700 Ft
Csicsóka leves 700 Ft
Vargányás-padlizsános krumpliveles 800 Ft
Konyakos kacsamájhab 700 Ft
M.-saláta kéksajttal és dióval 900 Ft
Vargányás quiche salátával 1000 Ft
Gravlax tzatzikivel 1400 Ft

Főételek

Tökös gnocchi tenger gyümölcseivel 1800 Ft
Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával 1700 Ft
Töltött káposzta 1800 Ft
Csirkepaprikás házi nokedlivel 1900 Ft
Kacsacomb sült almával és zellerrel 2400 Ft
Dijoni hátszín hagymalekvárral 2600 Ft
Harcsapaprikás túrógombóccal 2000 Ft
Almás-sörös malacsült pirított krumplival 2200 Ft
Lazacsteak vajas burgonyával 2500 Ft

Desszertek

Grízfelfújt 600 Ft
Flambírozott banán 700 Ft
Csoki fondant 800 Ft



Starters
White wine flavoured carrot soup 600 Ft
Apple soup with calvados 700 Ft
Jerusalem artichoke soup 700 Ft
Potato soup with eggplant and porcini 800 Ft
Duck liver mousse with cognac 700 Ft
Quiche with porcini and salad 1000 Ft
Gravlax with tzatziki 1400 Ft

Main courses
Pumpkin flavored gnocchi with frutti di mare 1800 Ft
Lentil goulash with smoked meat 1700 Ft
Chicken goulash with home made noodles 1900 Ft
Hungarian stuffed cabbage 1800 Ft
Duck leg roasted with apple and celery 2400 Ft
Catfish goulash with cottage cheese dumplings 2000 Ft
Pork roasted with apple and beer 2200 Ft
Salmon steak with potatoes 2500 Ft
Sirloin á la Dijon with onion jam 2600 Ft

Desserts
Semolina soufflé 600 Ft
Banane flambée 700 Ft
Chocolat fondant 800 Ft

Nincsenek megjegyzések: