Kérem tisztelettel, igyekeztünk egy vonzó és (legalábbis olvasáskor) könnyen fogyasztható menüt összeállítani azokhoz a nagyszerű újborokhoz, amiket november 12-én csütörtökön meg szeretnénk kóstoltatni veletek.
In medias res:
1. Vargányás csicsókakrémleves libamáj mousse-szal avagy Libaleves maceszgombóccal
2. Libamájterrine és M.-saláta füstölt libamellel
3. Narancsos libasült francia rakott krumplival avagy Lecsós libazúza-pörkölt sztrapacskával
4. Birsalmás túrótorta avagy Flódni.
Ez tehát öt fogás, melyből a leves, a főétel és a desszert választás kérdése. Finom. Az este kereksége és az illumináció végett a dolog egy kis pálinkával és libatöpörtyűvel kezdődik, természetesen nem marad el a híres házi kenyér sem, valamint a korlátlan kávé- és szódaivászat.
A borok penig:
Dúzsi Fürtike (Szekszárd)
Figula Zenit (Balatonszőlős)
Kiss Gábor Rosé (Villány)
Bock-féle Szent Márton bora (Villány)
Gradowski Novello (Szekszárd)
A mulatság este 8-kor kezdődik a Gradowski pincészet borásza, Nagy Gábor részvételével. Jelentkezni november 5. csütörtökig lehet, a csillag.marton@gmail.com cím segítségével. Egy fő részére az élvezeti díj 8.900 Ft.
Leendő egészségünkre!
az M. munkaközösség
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése