hétfő, november 23

menü november huszonharmadikán ( - katának)

Előételek
Csicsókás fafülgomba leves 800 Ft
Gulyásleves 900 Ft
Báránybelsőség tekercs 800 Ft
Balzsamecetes saláta pácolt kacsamellel v. nélküle 1300/900Ft
Lazac carpaccio 1400 Ft
Almás libamáj terrine 1500 Ft

Főételek
Vegetáriánus meglepetés 1600 Ft
Piemontei fetuccini (bélszínnel) 2100 Ft
Tejszínes-gombás csirkecomb petrezselymes burgonyapürével 1900 Ft
Kacsacomb hagymás törtkrumplival és
céklás párolt gyümölcsökkel 2400 Ft
Tepsis rácharcsa 2500 Ft
Ír bélszín fekete ragacsos rizzsel és
vörösboros gombamártással 4200 Ft
Desszertek
Ricottás brownie 800 Ft
Almás crostata 800 Ft
Sajttál(maasdammer,bleu d’auvergne,morbier,saint nectaire, brie) 1300 Ft


Starters
Jerusalem artichoke flavoured mushroom soup 800 Ft
Goulash soup 900 Ft
Lamb lung in flaky pastry 800 Ft Salad in balm vinegar w./without duck breast slices 1300/900 Ft
Salmon carpaccio 1400 Ft
Terrine de foie gras 1500 Ft

Main courses
Vegetarian surprise 1600 Ft
Fettuccini Piemonte (with beef fillet) 2100 Ft
Mushroom chicken leg with celery mashed potato 1900 Ft
Duck leg with onion potatoes and fruits
braised with beetroot 2400 Ft Catfish with potatoes and sour cream dressing 2500 Ft
Irish beef fillet with black rice and
red wine mushroom sauce 4200 Ft
Desserts
Apple crostata 800 Ft
Brownie with ricotta 800 Ft
Cheese plate(maasdammer,bleu d’auvergne,morbier,saint nectaire, brie) 1300 Ft

Nincsenek megjegyzések: