péntek, június 27

Nagy nap után

Kérem szépen, nem egyszerű szakma a vendéglátás, de rettentő szép! Tegnap például igen kellemes estét zártunk, járt nálunk egy balkáni csoport (sok sültpaprikás cuccot ettek), számos kedves emberpár, meglepetésként pedig beesett Popesz és Elwira egyenesen Horvátországból, magyar-német-lengyel díszkísérettel.


......................egyik leendő törzsvendégünk.........................

Emlékeim szerint nagy sikere volt a sügérnek, a máglyarakásnak, a cukkinis-maccheronis csirkemellcsíkoknak mézes-szójás ízesítéssel, a lecsós csikrecombfilének, Isa nagyonvega barátfüleinek és minden egyébnek, ami az étlapon szerepelhetett. Külön kiemelném Nagy Szakker Szabi látogatását: ő egyenesen fociból érkezett (nem EB, hanem privátkikkerkedés) és egyből rácuppant az egri Simon-féle Leánykára fröccs formájában. Bölcs ember, jó atléta.

Rossz hír: kiégett a kávégép pumpája, beszart a cucc. Elhárításon dolgozunk, mert nagyon kell a jó espresso, ellenben valószínűleg már ma este áll majd a sörcsap és benne vár a kitörésre a sok Staropramen.

Javaslom mindenkinek, hogy a döntőig fennmaradó két estét az "M"-ben töltse el, mert végülis itt van a világ közepe, hidegek az italok, frissek az ételek, csikar a hiper.

csókok

Marci

u.i.: ma este Patyi és Dezső főz!!

Nincsenek megjegyzések: