Bizony a zöldségek és egyéb alapanyagok már a spájzban vannak. Ott várják a sorsukat, melyet megírt az étlap. Azaz mi. Patyi és én, ma ugyanis én leszek a főszaki, Patyi pedig a pultos-kukta. Szép mesterség....
"Hová rejtetted a jugoszláv csicseriborsó-recepteket, te semmirekellő?"
Az időjárás kifejezetten antwerpeni ma, úgyhogy adunk a fúziós konyhának, és ezzel adózunk a legnagyobb flamand város ezernyi étterme előtt. Készül parmezános-újhagymás csicseriborsóleves, csiki csirkés palacsinta, rendhagyó szilvásgombóc, terényi tarja, kacsamell vargányamártással, és még sorolhatnám. Semmiben sem lesz hiány.
Egyébként köszönjük, jól vagyunk, az előkészítés alatt álló hírlevélre továbbra is a csillag.marton@gmail.com címen lehet jelentkezni, az "M" továbbra is a Kertész utca Zeneakadémia felőli végén fekszik, a Föld gömbölyű, a tények makacs dolgok, a macska általában lábon landol.
Várunk benneteket szeretettel és friss étkekkel,
Marci
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése