péntek, július 11

Zoli visszatér

Drága Nagyapa, ne haragudj, amiért hozzájárulásod nélkül teszem a köz kincsévé gondolataidat, de most olyan frissek és ropogósak a mondataid, hogy nem várhatok velük. Igen: nem csalás, nem ámítás, Csillag doktor új üzenetet küldött, melyben reagál korábbi írására és egyben új tanácsokkal látja el a fiatal vendéglátósokat. Íme:

"Marcikaam,olvastam M honlapodat, melybe ugy keruelterm, mint Pilatus /a Pontius/ a Credoba, nem igazaan meeltoon a Te kiraalyodhoz. Keerlek, kinosan uegyeljetek arra,hogy az Eetlapban ne legyen semmi, de igazaan semmi helyesiraasi hiba, de fogalmazaasi se.Nem tudomm nem jobb-e a padlizsaan tartalmu eetket keet, de egymaast koevetoe sorba irni, nem egymaastool kueloen leevoekbe, aztaan a daatumoknaal ne feledkezzetek meg a pont kiteveeseeroel.Egyeebkeent az Eetlap kuelleme dicseeretremeeltoo. Ha lehet vaaltoztassatok rajta. Vannak Eetlap-gyuejtoe pacaakok. Aztaan egy album, melybe az elsoe hetek vendeegei sk neevalaairaasaikkal az Oeroekkeevaloosaagnak adjaak bizonyiteekaat megjeleneesueknek ees megeleegedeesueknek unokaaik reeszeere... Pontosabban szoolva, Album is joo, de joo egy nem tuul nagy taabla, amin az alaairaasok mindig olvashatook. Keepzeld, ha olyvalaki szerepel rajta, kiboel hires ember lesz."


.............................."csülök péknét szeretnék enni".............................

Nos, a vendégkönyv előkészületben van, sőt hírlevelet is fogunk küldeni, úgyhogy bátran jelentkezzetek rája a csillag.marton@gmail.com címen! Egyébként meg nézzetek be az "M"-be, mert a Miklós-féle gazpacho kandírozott zöldségekkel igen frissítő, és mindig akadnak meglepetések is.

addig is maradok,

Marci, nagyapák szócsöve

1 megjegyzés:

ladybug írta...

csillag nagypapa gondolatai jolesoen melengetik a szivemet. isten eltesse sokaig!