hétfő, december 29

Menü december huszonkilencedikén

Előételek

Káposztás bableves 700 Ft
Csicsóka leves 800 Ft
M. saláta kacsahússal vagy nélküle 1300/900 Ft
Libamáj terrine salátával 1500 Ft
Gravlax tzatzikivel 1500 Ft

Főételek

Cukkínis-fetás farfalle/gnocchi 1500 Ft
Csirkepaprikás túrógombóccal 1900 Ft
Töltött káposzta 1900 Ft
Kacsamell francia rakott krumplival 2400 Ft
Libacomb vargányás-póréhagymás raguval 2400 Ft
Angolos hátszín kifliburgonyával, céklával, fűszervajjal 2500 Ft
Pisztráng jázmin rizzsel, kelbimbóval 2200 Ft
Lazacsteak diós bundában, citromos rizottóval 2500 Ft
Tejben párolt malackaraj rozmaringos krumplival 2000 Ft
Malaccsászár kiflikrumplival 2000 Ft
Kuszkusz – kecskés/csirkés/vega 2200/2000/1600 Ft

Desszertek

Flambírozott banán 700 Ft
Zserbó 800 Ft
Citromos tiramisu 800 Ft
Brownie 800 Ft
Sajttál 1000 Ft

In English:

Starters

Bean soup with cabbage 700 Ft
Jerusalem artichoke soup 800 Ft
M. salad with or without duck 1300/900 Ft
Foie gras terrine with salad 1500 Ft
Gravlax with tzatziki 1500 Ft

Main courses

Farfalle/gnocchi with zucchini and feta 1500 Ft
Chicken goulash with cottage cheese dumplings 1900 Ft
Hungarian stuffed cabbage 1900 Ft
Duck breast with gratin dauphinois 2400 Ft
Goose leg with porcini and leek ragout 2400 Ft
Sirloin steak with steak potatoes and beetroot 2500 Ft
Whole trout with jasmine rice 2200 Ft
Salmon steak in walnut crust with risotto 2500 Ft
Piglet cutlet with rosemary potatoes 2000 Ft
Piglet belly with potatoes 2000 Ft
Couscous with goat/chicken or vegetarian 2200/2000/1600 Ft

Desserts

Banane flambée 700 Ft
“Gerbeaud” cake 800 Ft
Tiramisu al limone 800 Ft
Brownie 800 Ft
Cheese plate 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések: