szombat, december 27

Menü december huszonhetedikén

Előételek

Vöröslencse leves 700 Ft
Csicsóka krémleves 700 Ft
M. saláta kacsahússal vagy nélküle 1300/900 Ft
Vargányás-póréhagymás ragu házi kenyérrel 1300 Ft
Libamáj terrine salátával 1500 Ft
Gravlax tzatzikivel 1500 Ft

Főételek

Cukkínis-kéksajtos farfalle 1500 Ft
Csirkepaprikás juhtúrós galuskával 1900 Ft
Töltött káposzta 1900 Ft
Kacsamell francia rakott krumplival 2400 Ft
Kacsacomb vargányás-póréhagymás raguval 2300 Ft
Angolos hátszín kifliburgonyával, dijoni mustárral 2500 Ft
Pisztráng jázmin rizzsel, kelbimbóval 2200 Ft
Tejben párolt malackaraj rozmaringos krumplival 2000 Ft
Pulykasült sült almával 2000 Ft

Desszertek

Flambírozott banán 700 Ft
Zserbó 800 Ft
Aranygaluska vanília sodóval 800 Ft
Mézes mákos nudli 800 Ft
Sajttál 1000 Ft


Starters
Red lentil cream soup 700 Ft
Jerusalem artichoke cream soup 800 Ft
M. salad with or without duck 1300/900 Ft
Ragout of porcini and leek on home made bread 1300 Ft
Foie gras terrine with cognac and prune 1500 Ft
Gravlax with tzatziki 1500 Ft

Main courses
Farfalle with zucchini and blue cheese 1500 Ft
Chicken goulash 1900 Ft
Hungarian stuffed cabbage 1900 Ft
Piglet cutlet with rosemary potatoes 2000 Ft
Turkey roast with apples 2000 Ft
Whole trout with jasmine rice 2200 Ft
Duck leg with cabbage and apple 2300 Ft
Duck breast with gratin dauphinois 2400 Ft
Sirloin steak with steak potatoes and Dijon sauce 2500 Ft


Desserts
Banane flambée 700 Ft
Sweet dumplings with honey and poppy 800 Ft
Hungarian yeast-raised dessert flavored
with walnuts and vanilla sauce 800 Ft
“Gerbaud” 800 Ft
Cheese plat 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések: