szerda, január 14

Menü január tizennegyedikén

Előételek
Fokhagymaleves zabpehellyel
Vargányás gombaleves
M.-saláta kéksajttal és dióval vagy kacsamellel
Spenótos-fetás quiche
Hideg marhasült házi kenyérrel
Gravlax tzatzikivel
Aszalt szilvás libamáj terrine

Főételek
Spenótos-kéksajtos gnocchi
Csirkepaprikás házi nokedlivel
Cassoulet de canard
Sült csülök/karaj tormaszósszal és pirított burgonyával
Rozmaringos-sörös malaccsászár pirított burgonyával
Egészben sült pisztráng spenóttal és polentával
Kacsamell szerecsendiós krumplipürével, csipkebogyómártással
Kuszkusz báránnyal

Desszertek
Flambírozott banán
Almás máklepény
Csoki fondant
Sajttál (maasdammer, bleu d’auvergne, gorgonzola, dán kéksajt, brie, juhtúró)


Starters
Garlic soup with oat-flakes
Porcini mushroom soup
M. salad with blue cheese or duck breast
Quiche with spinach and feta cheese
Cold beef roast with home made bread
Gravlax with tzatziki
Foie gras terrine with prunes

Main courses
Gnocchi with spinach and blue cheese
Chicken goulash with home made noodles
Cassoulet de canardRoast pork knuckle/filet with horseradish cream
Pork roasted with rosemary and beer with potatoes
Roasted trout with spinach and polenta
Duck breast with nutmeg flavored mashed potatoes and rosehip sauce
Couscous with lamb

Desserts
Banane flambée
Apple flavored poppy pie
Chocolate fondant
Cheese plate
(maasdammer, bleu d’auvergne, gorgonzola, Danish blue cheese, cottage cheese, brie)

Nincsenek megjegyzések: