kedd, január 13

Étlap január tizenharmadikán

Előételek
Fokhagymaleves Zabpehellyel 700 Ft
Cukkínileves 700 Ft
M.-saláta kéksajttal és dióval vagy kacsamellel 900/1300 Ft
Spenótos-fetás quiche 1000 Ft
Gravlax tzatzikivel 1400 Ft
Aszalt szilvás libamáj terrine 1500 Ft

Főételek
Spenótos-gombás gnocchi 1600 Ft
Csirkepaprikás házi nokedlivel 1900 Ft
Sült csülök tormaszósszal 2000 Ft
Cassoulet de canard 2200 Ft Rozmaringos-sörös malacsült pirított krumplival 2200 Ft
Egészben sült pisztráng spenóttal és polentával 2300 Ft
Kacsamell szerecsendiós krumplipürével, csipkebogyómártással 2400 Ft
Kuszkusz báránnyal 2600 Ft

Desszertek
Flambírozott banán 700 Ft
Almás máklepény 700 Ft
Csoki fondant 800 Ft
Sajttál 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, gorgonzola, dán kéksajt, brie, juhtúró)

Starters
Garlic soup with oat-flakes 700 Ft
Zucchini cream soup 700 Ft
M. salad with blue cheese or duck breast 900/1300 Ft
Quiche with spinach and feta cheese 1000 Ft
Gravlax with tzatziki 1400 Ft
Foie gras terrine with prunes 1500 Ft

Main courses
Gnocchi with mushroom and spinach 1600 Ft
Chicken goulash with home made noodles 1900 Ft
Roast knuckle with horseradish cream 2000 Ft Cassoulet de canard 2200 Ft
Pork roasted with rosemary and beer with potatoes 2200 Ft
Roasted trout with spinach and polenta 2300 Ft
Duck breast with nutmeg flavored
mashed potatoes and rosehip sauce 2400 Ft
Couscous with lamb 2600 Ft

Desserts
Banane flambée 700 Ft
Apple flavoured poppy pie 700 Ft
Chocolate fondant 800 Ft
Cheese plate 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, gorgonzola, Danish blue cheese, cottage cheese, brie)

Nincsenek megjegyzések: