csütörtök, január 8

Étlap január nyolcadikán

Előételek

Calvadosos almaleves 700 Ft
Vargányás-padlizsános krumplileves 800 Ft
Konyakos kacsamáj hab 700 Ft
M.-saláta kéksajttal és dióval vagy kacsamellel 900 Ft/1300 FT
Vargányás quiche salátával 1000 Ft
Gravlax tzatzikivel 1400 Ft

Főételek

Tökös gnocchi tenger gyümölcseivel és spenóttal 1800 Ft
Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával 1700 Ft
Töltött káposzta 1800 Ft
Csirkepaprikás házi nokedlivel 1900 Ft
Kacsacomb sült almával és zellerrel 2400 Ft
Kacsamell szarvasgombás krumplipürével és gesztenyemártással 2400 Ft
Harcsapaprikás túrógombóccal 2000 Ft
Rozmaringos-sörös malacsült pirított hagymás krumplival 2200 Ft
Borban párolt lazac spenótos rizzsel 2500 Ft
Angolos hátszín kifliburgonyával és céklával 2600 Ft
Szarvascomb csipkebogyómártással és pirított burgonyával 2600 Ft

Desszertek

Grízfelfújt 600 Ft
Flambírozott banán 700 Ft
Mentás csokikuglóf 800 Ft
Sajttál (maasdammer, dán kéksajt, brie, juhtúró) 1000 Ft



Starters

Apple soup with calvados 700 Ft
M. salad with blue cheese or duck breast 900/1300 Ft
Potato soup with eggplant and porcini 800 Ft
Duck liver mousse with cognac 700 Ft
Quiche with porcini and salad 1000 Ft
Gravlax with tzatziki 1400 Ft

Main courses

Pumpkin flavored gnocchi with frutti di mare and spinach 1800 Ft
Lentil goulash with smoked meat 1700 Ft
Hungarian stuffed cabbage 1800 Ft
Chicken goulash with home made noodles 1900 Ft
Duck leg roasted with apple and celery 2400 Ft
Duck breast with truffle flavoured
mashed potatoes and chestnut sauce 2400 Ft
Catfish goulash with cottage cheese dumplings 2000 Ft
Pork roasted with rosemary and beer with potatoes 2200 Ft
Salmon braised in wine with spinach flavoured rice 2500 Ft
Sirloin with roasted potatoes and beetroot 2600 Ft
Oxen ham with hip sauce and roasted potatoes 2600 Ft

Desserts

Semolina soufflé 600 Ft
Banane flambée 700 Ft
Mint flavoured chocolate cake 800 Ft
Variation of cheese
( maasdammer, blue cheese, brie, cottage cheese ) 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések: