péntek, január 9

Étlap január kilencedikén

Előételek
Humusz házi kenyérrel 700 Ft
Bébi mozzarella, bazsalikommal, paradicsommal 800 Ft
Vargányás-padlizsános krumplileves 800 Ft
Konyakos kacsamáj hab 800 Ft
M.-saláta kéksajttal és dióval vagy kacsamellel 900/1300 Ft
Gravlax tzatzikivel 1400 Ft
Osztriga (4 db) 1500 Ft

Főételek
Tökös gnocchi tenger gyümölcseivel és spenóttal 1800 Ft
Töltött káposzta 1800 Ft
Csirkepaprikás házi nokedlivel 1900 Ft
Kacsacomb sült almával és zellerrel 2400 Ft
Kacsamell szarvasgombás krumplipürével, gesztenyemártással 2400 Ft
Harcsapaprikás túrógombóccal 2000 Ft
Rozmaringos-sörös malacsült pirított hagymás krumplival 2200 Ft
Lazac steak rizzsel és céklával 2500 Ft
Angolos hátszín kifliburgonyával és céklával, dijoni szósszal vagy fűszervajjal 2600 Ft
Szarvas comb csipkebogyómártással és pirított burgonyával 2600 Ft

Desszertek
Grízfelfújt 600 Ft
Flambírozott banán 700 Ft
Csokifondant 800 Ft
Sajttál (maasdammer, dán kéksajt, brie, juhtúró) 1000 Ft


Starters
Hummus with home made bread 700 Ft
Baby mozzarella with basil and tomato 800 Ft
Potato soup with eggplant and porcini 800 Ft
Duck liver mousse with cognac 800 Ft
M. salad with blue cheese or duck breast 900/1300 Ft
Gravlax with tzatziki 1400 Ft
Oysters (4 pcs) 1500 Ft

Main courses
Pumpkin flavored gnocchi with frutti di mare and spinach 1800 Ft
Hungarian stuffed cabbage 1800 Ft
Chicken goulash with home made noodles 1900 Ft
Duck leg roasted with apple and celery 2400 Ft
Duck breast with truffle flavored mashed potatoes and chestnut sauce 2400 Ft
Catfish goulash with cottage cheese dumplings 2000 Ft
Pork roasted with rosemary and beer with potatoes 2200 Ft
Salmon steak with rice and beetroot 2500 Ft
Sirloin steak with roasted potatoes, beetroot, Dijon sauce or herb butter 2600 Ft
Deer leg with rose hip sauce and roasted potatoes 2600 Ft

Desserts
Semolina soufflé 600 Ft
Banane flambée 700 Ft
Chocolate fondant 800 Ft
Cheese plate (maasdammer, blue cheese, brie, cottage cheese) 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések: