szombat, január 17

Tétlap - január tizenhét

Előételek
Cukkini krémleves 700 Ft
Fokhagymaleves zabpehellyel 700 Ft
Vargányás gombaleves 700 Ft
M.-saláta kéksajttal és dióval vagy kacsamellel 900/1300 Ft
Spenótos-fetás quiche 1000 Ft
Körtés-Calvados-os marhapástétom házi
kenyérrel és tormaszósszal 1100 Ft
Gravlax tzatzikivel 1400 Ft
Aszalt szilvás libamáj terrine 1500 Ft

Főételek
Cukkínis-gombás fusilli tricolore 1600 Ft
Csirkepaprikás házi nokedlivel 1900 Ft
Cassoulet de canard 2200 Ft
Sült csülök/bőrös malaccomb almaszósszal és
pirított burgonyával 2000 Ft
Egészben sült pisztráng zöldborsópürével és polentával 2300 Ft
Kacsamell szerecsendiós krumplipürével, csipkebogyómártással 2400 Ft
Kuszkusz báránnyal 2600 Ft

Desszertek
Almás máklepény 700 Ft
Erdei gyümölcsös/diós sütemény 800 Ft
Brownie vaníliafagyival 800 Ft
Sajttál 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, dán kéksajt, brie)

Starters

Zucchini cream soup 700 Ft
Garlic soup with oat-flakes 700 Ft
Porcini mushroom soup 700 Ft
M. salad with blue cheese or duck breast 900/1300 Ft
Quiche with spinach and feta 1000 Ft
Beef pâté flavored with pear and Calvados
with home made bread and horseradish sauce 1100 Ft
Gravlax with tzatziki 1400 Ft
Foie gras terrine with prunes 1500 Ft

Main courses

Fusilli tricolore with zucchini and mushroom 1600 Ft
Chicken goulash with home made noodles 1900 Ft
Cassoulet de canard 2200 Ft Roast pork knuckle/filet with apple sauce 2000 Ft
Whole trout with pea sauce and polenta 2300 Ft
Duck breast with nutmeg flavored
mashed potatoes and rosehip sauce 2400 Ft
Couscous with lamb 2600 Ft

Desserts

Apple flavored poppy pie 700 Ft
Wild berry/walnut cake 800 Ft
Brownie with vanilla ice cream 800 Ft
Cheese plate 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, Danish blue cheese, brie)

Nincsenek megjegyzések: