vasárnap, január 18

Tétlap - január tizennyolc

Előételek
Cukkini krémleves 700 Ft
Fokhagymaleves 700 Ft
Vargányás gombaleves 700 Ft
M.-saláta kéksajttal és dióval vagy kacsamellel 900/1300 Ft
Spenótos-fetás quiche 1000 Ft
Körtés-Calvados-os marhapástétom házi
kenyérrel és tormaszósszal 1100 Ft
Gravlax tzatzikivel 1400 Ft
Aszalt szilvás libamáj terrine 1500 Ft

Főételek
Paradicsomos, fokhagymás gnochi 1600 Ft
Csirkepaprikás házi nokedlivel 1900 Ft
Cassoulet de canard 2200 Ft
Sült császár/bőrös malaccomb almaszósszal és
pirított burgonyával 2000 Ft
Kacsamell szerecsendiós krumplipürével, csipkebogyómártással 2400 Ft
Kuszkusz báránnyal 2600 Ft
Pangáziusz jázminrizzsel és hollandi mártással 2100 Ft

Desszertek
Diós lepény tejkaramellában 700 Ft
Erdei gyümölcsös/diós sütemény 800 Ft
Brownie vaníliafagyival 800 Ft
Sajttál 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire, brie)

Starters

Zucchini cream soup 700 Ft
Garlic soup 700 Ft
Porcini mushroom soup 700 Ft
M. salad with blue cheese or duck breast 900/1300 Ft
Quiche with spinach and feta 1000 Ft
Beef pâté flavored with pear and Calvados
with home made bread and horseradish sauce 1100 Ft
Gravlax with tzatziki 1400 Ft
Foie gras terrine with prunes 1500 Ft

Main courses

Gnocchi flavoured with tomatoe and garlic 1600 Ft
Chicken goulash with home made noodles 1900 Ft
Cassoulet de canard 2200 Ft Roast pork knuckle/filet with apple sauce 2000 Ft
Pangasius with jasmine rice and hollandaise sauce 2100 Ft
Duck breast with nutmeg flavored
mashed potatoes and rosehip sauce 2400 Ft
Couscous with lamb 2600 Ft

Desserts

Walnut- cake with toffee 700 Ft
Wild berry/walnut cake 800 Ft
Brownie with vanilla ice cream 800 Ft
Cheese plate 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, Danish blue cheese, brie)

Nincsenek megjegyzések: