szombat, február 14

Étlap Valentinohoz

Előételek
M. Céklaleves 700 Ft
M. Frankfurti leves 700 Ft
M. Gyömbéres sütőtök krémleves 700 Ft
Valentin napi kacsa-szív leves 800 Ft
Magyaros tyúkpástétom salátával 900 Ft
M. Velő aszpikos tartárban 900 Ft
M.-saláta kacsamellel vagy nélküle 900/1300 Ft
Gravlax citromos zellersalátával 1400 Ft

Főételek
Valentin napi paradicsomos szívtészta 1600 Ft
M. Sült csirkecomb cukkínivel 1900 Ft
Kacsamell vörösboros aszaltgyümölcs-szósszal,
petrezselymes krumplipürével 2400 Ft
Kacsacomb vörösborban párolt káposztával,
hagymás törtkrumplival 2400 Ft
M. Fokhagymás tejben sült malacoldalas steak krumplival 2000 Ft
Lazac steak spenóttal és kuszkusszal 2400 Ft
Hátszín steak krumplival dijoni szósszal 2500 Ft

Desszertek
Csokifondant 700 Ft
M. Mazsolás máklepény 700 Ft
Sajttál(bleu d’auvergne, saint nectaire,brie) 1000 Ft


Starters
M. Beetroot soup 700 Ft
M. Frankfurter soup with Brussels sprouts 700 Ft
M. Pumpkin cream soup flavoured with ginger 700 Ft
Duck heart soup for Valentines day 800 Ft
Hungarian hen supreme with salad 900 Ft
M. Brains in aspic tartar 900 Ft
M. salad with or without duck breast 900/1300 Ft
Gavlax with lemon and celery salad 1400 Ft

Main courses
Heart pasta with tomato sauce 1600 Ft
M. Roast chicken leg with zucchini 1900 Ft
Duck breast with fruits, braised in red wine and potato
puree 2400 Ft
Duck leg with mashed potatoes and red cabbage 2400 Ft
M. Spare rib flavoured with garlic, steak potato 2000 Ft
Salmon steak with couscous and spinach 2400 Ft
Sirloin steak with steak potatoes and Dijon sauce 2500 Ft

Desserts
Chocolate fondant 700 Ft
M. Poppyseed 700 Ft
Cheese plate 1000 Ft
(bleu d’auvergne, saint nectaire, brie)

Nincsenek megjegyzések: