péntek, február 13

Tétlap - péntek 13

Előételek
Céklaleves 800 Ft
Frankfurti leves 800 Ft
Magyaros tyúkpástétom salátával 900 Ft
Velő aszpikos tartárban 900 Ft
M.-saláta kacsamellel vagy nélküle 900/1300 Ft
Gravlax citromos zellersalátával 1400 Ft

Főételek
Spenótos-fokhagymás-kéksajtos gnocchi 1600 Ft
Töltött káposzta 1900 Ft
Sült csirkecomb cukkínivel 1900 Ft
Kacsamell francia rakott burgonyával és
rozmaringos gombaraguval 2400 Ft
Kacsacomb párolt almával, krumplipürével 2400 Ft
Bőrös malaccsászár gyömbéres-mézes szójaszósszal 2000 Ft
Grillezett sertéskaraj borsos mártással, párolt rízzsel 2000 Ft
Lazac steak céklával és kuszkusszal,
citromos fehérboros mártással 2400 Ft
Hátszín steak krumplival dijoni szósszal 2500 Ft

Desszertek
Flambírozott banán 700 Ft
Csokifondant 700 Ft
Mazsolás máklepény 700 Ft
Vörösborban párolt körte ricottakrémmel 800 Ft
Sajttál(bleu d’auvergne, saint nectaire,brie) 1000 Ft


Starters
Beetroot soup 800 Ft
Frankfurter soup with Brussels sprouts 800 Ft
Hungarian hen supreme with salad 900 Ft
Brains in aspic tartar 900 Ft
M. salad with or without duck breast 900/1300 Ft
Gavlax with lemon and celery salad 1400 Ft

Main courses
Gnocchi with garlic flavored spinach and blue cheese 1600 Ft
Stuffed cabbage 1900 Ft
Roast chicken leg with zucchini 1900 Ft
Duck breast with gratin Dauphinois and
rosemarys mushroom sautée 2400 Ft
Duck leg with mashed potatoes and apple 2400 Ft
Piglet belly with honey, ginger and soya 2000 Ft
Grilled pork fillet with pepper sauce and rice 2000 Ft
Salmon steak in lemon and wine flavoured sauce
with couscous and beetroot 2400 Ft
Sirloin steak with steak potatoes and Dijon sauce 2500 Ft

Desserts
Banane flambée 700 Ft
Chocolate fondant 700 Ft
Poppyseed 700 Ft
Pear cooked in red wine with ricotta cream 800 Ft
Cheese plate 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések: