szombat, február 21

Tétlap- február huszonegyedikén

Előételek

Céklaleves 700 Ft
Tárkonyos csirkeragu leves 800 Ft
M.-saláta kacsamellel vagy nélküle 900/1300 Ft
Tyúkpástétom birkakocsonyában 900 Ft
Libamájhab salátával 900 Ft
Mediterrán szasimi naphalból 900 Ft
Bélszín mignon 900 Ft
Narancsos kacsapástétom 800 Ft

Főételek

Gnocchi sardo (rákfarokkal) 1600 Ft
Gyömbéres-currys csirkecomb kuszkusszal 1900 Ft
Paradicsomos-köményes malacsült hagymás törtburgonyával 2000 Ft
Kacsamell vörösboros párolt körtével, petrezselymes krumplipürével 2400 Ft
Kacsacomb vörösborban párolt káposztával,
hagymás törtkrumplival 2400 Ft
Menyhal fehérbormártással, rizzsel 2400 Ft
Hátszín steak borsmártással és steakburgonyával 2500 Ft
Őz medalion hecsedliszósszal, zelleres almapürével 3000 Ft
Szerb bárányragu kelbimbóval és polentával 2500 Ft

Desszertek

Flambírozott banán 700 Ft
Mascarponés répatorta 700 Ft
Csokifondant 700 Ft
Sajttál
(bleu d’auvergne, fűszeres rambol, holland ementáli, saint nectaire,brie) 1000 Ft


Starters

Chicken ragout soup with tarragon 800 Ft
Beetroot soup 700 Ft
M.- salad with or without duck breast 900/1300 Ft
Meat salad in aspic 900 Ft
Goose liver mousse with salad 900 Ft
Mediterranean sashimi 900 Ft
Loin mignon 900 Ft
Duck pasty with orange 800 Ft

Main courses

Gnocchi sardo 1600 Ft
Chicken leg fillet flavoured with fennel, leek, couscous 1900 Ft
Piglet with tomato–cumin sauce and mashed onion-potato 2000 Ft
Duck breast with braised pear and potato puree 2400 Ft
Duck leg with mashed potatoes and red cabbage 2400 Ft
Burbot in white wine sauce with rice 2400 Ft
Sirloin steak with pepper sauce and steak potatoes 2500 Ft
Venison fillet mignon with rosehip sauce 3000 Ft
Lamb in Serbian style with polenta and Brussels sprouts 2500 Ft

Desserts

Chocolate fondant 700 Ft
Banane flambé 700 Ft
Mascarpone cake with carrot 700 FT
Cheese plate 1000 Ft
(bleu d’auvergne, rambol, emetali, saint nectaire, brie)

Nincsenek megjegyzések: