szerda, február 18

Tétlap- február tizennyolc

Előételek
Tyúkhúsleves 700 Ft
Csicsóka krémleves 700 Ft
M.-saláta kacsamellel vagy nélküle 900/1300 Ft
Kocsonyás hússaláta 900 Ft
Libamáj-hab salátával 900 Ft
Almás rakott libamáj 1100 Ft
Mediterrán szasimi naphalból 900 Ft
Főételek
Fűszeres-spenótos farfalle 1600 Ft
Csirkepaprikás galuskával 1900 Ft
Shitake-gombás-gyömbéres-tejszínes csirkemell
magvas rizzsel 1900 Ft
Indiai malacpecsenye kuszkusszal 2000 Ft
Kacsamell vörösboros párolt körtével,
petrezselymes krumplipürével 2400 Ft
Kacsacomb vörösborban párolt káposztával,
hagymás törtkrumplival 2400 Ft
Naphal spenótos rizzsel 2400 Ft
Hátszín steak borsmártással és steakburgonyával 2500 Ft
Őz medalion hecsedliszósszal, zelleres almapürével 3000 Ft
Desszertek
Tarte tatin (fordított almatorta) 700 Ft
Csokifondant 700 Ft
Friss gyümölcsös polenta 700 Ft
Sajttál(bleu d’auvergne, saint nectaire,brie) 1000 Ft


Starters
Hen consommé 700 Ft
Jerusalem artichoke soup 700 Ft
M. salad with or without duck breast 900/1300 Ft
Meat salad in aspic 900 Ft
Goose liver mousse with salad 900 Ft
Foie gras terrine with apple 1100 Ft
Mediterranean sashimi 900 Ft

Main courses
Farfalle with spicy spinach 1600 Ft
Hungarian chicken goulash with home made pasta 1900 Ft
Chicken breast with shitake mushroom, ginger
and cream, served with rice with seeds 1900 Ft
Indian piglet roast joint with couscous 2000 Ft
Duck breast with braised pear and potato puree 2400 Ft
Duck leg with mashed potatoes and red cabbage 2400 Ft
Sunfish with rice flavored with spinach 2400 Ft
Sirloin steak with pepper sauce and steak potatoes 2500 Ft
Deer fillet mignon with rosehip sauce 3000 Ft

Desserts
Tarte tatin 700 Ft
Chocolate fondant 700 Ft
Polenta cake with apple 700 Ft
Cheese plate 1000 Ft
(bleu d’auvergne, saint nectaire, brie)

Nincsenek megjegyzések: