szombat, március 7

Étlap március hetedikén

Előételek

Vadgulyásleves 700 Ft
Cukkínikrémleves 700 Ft
Thailandi currys-kókuszos halkrémleves 800 Ft
Szerb gibanica (sajtos hajdina rétes) 700 Ft
Szerb vegyes ízelítő - füstölt borjúbélszín és füstölt bárányborda,füstölt ponty, kajmák és ajvár sült padlizsánnal 1300 Ft/1 fő, 2400 Ft/2 fő
Narancsos kacsapástétom salátával 800 Ft
M.-saláta kacsahússal vagy nélküle 900/1300 Ft
Lazac carpaccio 1200 Ft
Pirított libamáj almaágyon, marsalaszósszal 1400 Ft

Főételek

Penne M. módra (választható spenótos vagy paradicsomos) 1700 Ft
Piemonti csirkecomb rozmaringos burgonyával 1900 Ft
Kacsamell narancsszósszal, boroskörtével és
burgonyapürével 2400 Ft
Kacsacomb vörösboros párolt káposztával,
hagymás tört krumplival 2400 Ft
Fehérboros malacsült jázminrizzsel 2000 Ft
M. kolbásztál házi kenyérrel 2000 Ft
Aranydurbincs filé fehérbormártással, salátával 2200 Ft
Grillezett rostélyos vörösboros gombamártással
és steakburgonyával 2800 Ft
Csevapcsicsa fűszeres padlizsán ragúval és
hagymás tört krumplival 2200 Ft

Desszertek

Tiramisú classico 800 Ft
Mousse au chocolat chilivel 700 Ft
Almás-körtés süti 700 Ft
Sajttál(maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire,brie) 1000 Ft



Starters

Wild goulash soup 700 Ft
Zucchini cream soup 700 Ft
Thai style fish cream soup with curry and coconut 800 Ft
Gibanica (Serbian black flour strudel with cheese) 700 Ft
Serbian plate - smoked veal tenderloin, lamb fillet, carp with Serbian young cheese, ajvar and fried eggplant 1300 1ps/2400 2ps
Orange duck pâté with salad 800 Ft
M. salad with or without duck breast 900/1300 Ft
Salmon carpaccio 1200 Ft
Fried goose liver with apples and marsala sauce 1400 Ft

Main courses

M. penne (with spinach or tomato) 1700 Ft
Piemont style roasted chicken leg with rosemary potatoes 1900 Ft
Duck breast with orange sauce,
pear cocktail wine and mashed potato 2400 Ft
Duck leg with red cabbage and potato with onion 2400 Ft
Pork roasted in wine with jasmine rice 2000 Ft
Mixed plate of sausages with home made bread 2000 Ft
Orata fillet with white wine sauce and salad 2200 Ft
Beef roast with red wine mushroom sauce and steak potatoes 2800 Ft
Ćevapčići with aubergine ragoût and stuffed pepper 2200 Ft

Desserts

Tiramisú classico 800 Ft
Mousse au chocolat with chili 700 Ft
Cake with apple and pear 700 Ft
Cheese plate (maasdammer, morbier, saint nectaire,brie) 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések: