kedd, március 10

Tétlap- március tíz

Előételek

Zellerkrém leves zellerszárral 700 Ft
Thaiföldi currys-kókuszos halkrémleves 800 Ft
Narancsos kacsapástétom salátával 800 Ft
M.-saláta kacsahússal vagy nélküle 900/1300 Ft
Konyakban pácolt lazac 1200 Ft
Libamáj terrine salátával 1400 Ft
Camembert fondant 700 Ft

Főételek

Spenótos-gombás házi gnocchi 1700 Ft
Csirkepaprikás nokedlivel 1900 Ft
Kacsamell narancsszósszal és burgonyapürével 2400 Ft
Kacsacomb hagymás tört krumplival és
kakukkfüves sült almával 2400 Ft
Köménymagos malacsült pirított csicsókával 2200 Ft
Grillezett rostélyos (400g) vörösboros gombamártással
és steakburgonyával 3000 Ft
Csevapcsicsa fűszeres padlizsán ragúval és
hagymás tört krumplival 2200 Ft
Aranydurbics filé endíviával 2500 Ft

Desszertek

Csokifondant 800 Ft
Túrótorta 700 Ft
Rumos diós M. galuska 700 Ft
Sajttál (maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire,brie) 1000 Ft



Starters

Celery cream soup with the stick of cerery 700 Ft
Thai style fish cream soup with curry and coconut 800 Ft
Orange duck pâté with salad 800 Ft
M. salad with or without duck breast 900/1300 Ft
Salmon braised in cognac 1200 Ft
Foie gras terrine with salad 1400 Ft
Camembert fondant 700 Ft

Main courses

Home made gnocchi with spinach and mushroom 1700 Ft
Chicken goulash with dumplings 1900 Ft
Duck breast with orange sauce and mashed potato 2400 Ft
Duck leg with potato with onion and roast apples 2400 Ft
Pork roasted with caraway, with roasted Jerusalem artichoke 2200 Ft
Beef roast (400g) with red wine mushroom sauce and steak potatoes 2800 Ft
Ćevapčići with eggplant ragoût and potato with onion 2200 Ft
Orata fillet with endives 2500 Ft

Desserts

Chocolate fondant 800 Ft
Cheese cake 700 Ft
M. sponge with rum and nuts 700 Ft
Cheese plate (maasdammer, morbier, saint nectaire,brie) 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések: