kedd, április 7

Étlap április hetedikén


Előételek

Póréhagymás csalánleves fetával 700 Ft
Provence-i zöldségkrémleves 700 Ft
Camembert fondant 800 Ft
Sajtokkal sült körte 800 Ft
Sült libamáj marsala szósszal 1600 Ft
M-saláta kacsahússal vagy nélküle 1300/900 Ft
Libamáj terrine 1500 Ft

Főételek

Vegetáriánus meglepetés 1600 Ft
Paradicsomos-bazsalikomos fettuccini 1700 Ft
Fűszeres csirkecomb cukkínis rizzsel és
currys gyümölcsmártással 1900 Ft
Kacsamell párolt naranccsal és burgonyapürével 2400 Ft
Kacsacomb hagymás tört krumplival
és gyümölcsös párolt káposztával 2400 Ft
Sörben sült malaccomb görögszénás puliszkával 2200 Ft
Cápaharcsa fokhagymás sült padlizsánnal és fűszeres rizzsel 2600 Ft
Marokkói birkaragu mentás kuszkusszal 2500 Ft

Desszertek

Flambírozott banán 700 Ft
Narancsos mousse au chocolat 800 Ft
Túrós crostata 700 Ft
Bécsi túrótorta 800 Ft
Sajttál (maasdammer,bleu d’auvergne,morbier,saint nectaire,brie) 1000 Ft


Starters

Nettle soup with leak and feta cheese 700 Ft
Provence style vegetable cream soup 700 Ft
Camembert fondant 800 Ft
Baked pear with cheese 800 Ft
Fried goose liver with marsala 1600 Ft
M-salad with or without duck breast 1300/900 Ft
Goose liver terrine 1500 Ft

Main courses

Vegetarian surprise 1600 Ft
Fettuccini with tomato and basil 1700 Ft
Chicken leg with rice, zucchini
and curry-flavored fruit-sauce 1900 Ft
Duck breast with braised orange and mashed potato 2400 Ft
Duck leg with mashed potato with onion
and braised cabbage and fruits 2400 Ft
Piglet roasted in beer and fenugreek polenta 2200 Ft
Pangasius with roasted eggplant and rice 2600 Ft
Moroccan-style lamb ragout with mint-flavored couscous 2500 Ft

Desserts

Banana flambé 700 Ft
Chocolate mousse with orange 800 Ft
Cheese crostata 700 Ft
Vienna-style cheese cake 800 Ft
Cheese plate (maasdammer,bleu d’auvergne,morbier,saint nectaire,brie) 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések: