péntek, április 17

tétlap régen volt

Előételek

Sajtkrémleves
Paradicsomos-kapros csirkeraguleves
Camembert fondant
Gombás-galangás quiche
M-saláta kacsahússal vagy nélküle
Medvehagymás kacsamájhab salátával
Füstölt sonka fürjtojással, aszpikban
Libamáj marsala borban sütve almaágyon

Főételek

Vegetáriánus meglepetés
Csirkecomb alla cacciatora fűszeres rizslepénnyel
Kacsamell vörösboros körtével és burgonyapürével
Kacsacomb hagymás tört krumplival és párolt almával
Sörben sült malac rakott karfiollal,brokkolival
Flambírozott cápaharcsa burgonyapürével és tejszínes kapormártással
Szarvaspörkölt zelleres-almás tócsnival
Ananászban pácolt hátszín steak-burgonyával és vörösboros gombamártással
Báránycsülök kuszkussza

Desszertek

Flambírozott banán
Almás-körtés M.torta
Csokihabos epersüti
Sajttál (maasdammer,bleu d’auvergne,morbier,saint nectaire,brie)

Starters

Cheese cream soup
Chicken ragout soup with tomato and dill
Camembert fondant
Quiche with mushroom and galangal
M-salad with or without duck breast
Duck liver mousse with ramson and salad
Smoked meat with quail eggs in aspic
Goose liver roasted in marsala wine with apple

Main courses

Vegetarian surpriseRoasted chicken leg alla cacciatora with rice pilaf
Duck breast with braised pear and mashed potato
Duck leg with mashed potato with onion and braised apple
Piglet roasted in beer with cauliflower and broccoli
Flambéed pangasius with mashed potato and dill sauce
Deer goulash with apple and celery potato scone
Sirloin steak braised in pineapple with red wine mushroom sauce and steak potato
Lamb trotter with couscous

Desserts

Banane flambée
Apple-pear M.-cake
Strawberry pie with chocolate mousse
Cheese plate (maasdammer,bleu d’auvergne,morbier,saint nectaire,brie)

17. April 2009. www.metterem.hu

Nincsenek megjegyzések: