szerda, szeptember 24

I. negyedév

Tisztelt Felügyelő Bizottság, Tisztelt Tulajdonosok! Pontosan 3 hónapja, június 24-én nyitott meg újra az M. néven ismert füstös kis csehó, a főváros egyetlen igazi mediterrán utcájának büdöskéje, mely az elmúlt hónapokban bámulatos virágzáson ment keresztül - még akkor is, ha a vendégtérben pihentetett virágok egy kivételével mind elhaláloztak.


...................................."Erőt, erőlevest!"........................................

Az éttermet üzemeltető kollektíva nevében köszönjük minden kedves és kedvetlen vendégnek, hogy még a nyári kánikula legforróbb napjain is betértek hozzánk egy klafa ventillátoros vacsorára, most pedig, a szép ősz érkeztével sem lettek hűtlenek hozzánk. Az M. él és virul, jelenleg új szakácsunk, Tamás segítségével új ételeken kísérletezünk, hamarosan változik a borlap is, és bizony holnap megtartjuk az első tematikus vacsorát! Történik ugyanis, hogy ellátogat hozzánk a "Tömjük a libát!" mozgalom törzsgárdája, akik előételként, főételként és desszertként is libamájat fognak enni. A tálak pontos tartalma egyelőre számukra is titok, de változatosságban és májban nem lesz hiány, úgyhogy mezei vacsoravendégként meg lehet kóstolni bármelyik fogást. Ez a bejegyzés meghívás és egyben felhívás tehát, mely arról szól, hogy baráti társaságok bátran rendelhetnek tematikus vacsorát, semmi gond, odatesszük magunkat.

További jó hír: jövő keddtől szépséges M.-képeslapokat kaphattok nálunk, melyeket igény esetén postázunk, de ki lehet tenni otthon a kredencre, a falra, a vécétartályra is.

És most a kőkemény tények számok formájában:
3 hónap. 2 évszak. 1 étterem. Sok boldog ember.

csók
m

2 megjegyzés:

Tibu írta...

Ugye nem mondjátok komolyan, hogy tömött liba máját használjátok? A libamájjal nekem magával nincs gondom, de a tömött liba mája az betegség miatt nő meg, magyarul egy beteg állat szerve...

http://www.vierpfoten.hu/website/output.php?id=1192&idcontent=1531

Mr. Csong írta...

Tibu, az összes hús termék pedig elhalálozott állatok teteme. szerintem inkább a humusz bárba menj. :-)