szombat, szeptember 27

Kedves Szüleim, fáznak a füleim...

Ilyen és ehhez hasonló segélykiáltásokat hallathatnak azok a szerencsések, aki jövő kedden vagy az után térnek be az M.-be egy kellemes vacsorára. Ezekben a percekben ugyanis nyomdában van sokezer, kiváló és családias éttermünket népszerűsíteni hivatott képeslap, melynek mindkét oldalát megtekinthetitek alant. Az ötlet a következő: kedves vacsoravendégeink hálánk és elismerésünk jeléül ajándékba kapnak egy eredeti M.-es képeslapot, melyet megírhatnak szeretteiknek, mi pedig másnap postázzuk azt. Ingyér. Akár turistáknak is. Hát nem csodálatos?
(a lapot tervező Kiss Saci ruhatervezői munkássága megismerhető a nosdesign.hu oldalon)


........................játékos, letisztult, valószerű....................


...................................informatív............................

A nagy érdeklődésre való tekintettel jelentem továbbá, hogy nagy siker volt első tematikus vacsoránk, melynek keretében "A liba tömve jó!" mozgalom úttörő aktivistáit láttuk vendégül egy háromfogásos libamáj-vacsorára. A menü a következő képpen nézett ki:

1. libamáj terrine
2. mogyorós-barackos-petrezselymes bundába forgatott sült libamáj francia rakott krumplival, balazsikomos sült almával és birsmártással
3. áfonyás libamáj parfé csilis csokiöntettel

A 10 fős mozgalmi stáb a vacsora végén az asztalhoz kérette, és megtapsolta a szakácsot, Tamást. Aki egy király. Nagyszerű hír továbbá, hogy az indexvideo stábja az egész estét dokumentálta, úgyhogy hamarosan találhattok az oldalon egy videót, melyből minden kiderül. A témával kapcsolatban meg szeretném továbbá jegyezni, hogy nagyon hálásak vagyunk Tibunak, aki az előző bejegyzést egy megjegyzéssel tette színesebbé. Patyival megnéztük a linket, elborzadtunk, és eljuttattuk azt az indexnek is. Remélhetőleg használják majd a tudósítás összerakásakor.

Kívánok mindenkinek kellemes hétvégét, és végezetül megjegyzem, hogy egy kedves idős úr kérésére jövő szerdán izgalmas borjúmájat szolgálunk fel. A libamájas tanulságok azt mutatják, hogy érdemes asztalt foglalni, hívjatok hát telefonon (a szám fent) vagy írjatok a csillag.marton@gmail.com címre, amit ígérem, gyakrabban fogok nézni (bocs, Kriszti...)!

szasztok
m.

4 megjegyzés:

Tibu írta...

Most már el kell mennünk hozzátok!

Egy majdnem 2 éves kislány tud magával kezdeni valami nálatok, ha megunja az asztalnál ülést?

M írta...

kérlek szépen papírból vannak nálunk a terítők és a gyerekek kapnak sok színes ceruzát amivel egész este rajzolhatnak. sokszor a felnőttek is...

M írta...

plusz van az emeleten egy forgó képeslap tartó, amit lehet pörgetni meg rendezgetni a mindenféle képeslapokat.

Tibu írta...

A képeslap meggyőzött! Megyünk valamikor! ;)