csütörtök, október 16

Kicsit bezsidulunk

Ki tudja, milyen okból, vezetőségünk úgy döntött, hogy ennek a hétnek az utolsó napjaitól (a készlet erejéig) közép-európai zsidó étkekkel is szórakoztatjuk kedves vendégeinket. A háromfogásos Zs-menü megrendelhető egyben (jutányos áron), illetve fogásonként is. És most a finom tények:

1. libaleves
2. sólet libacombbal
3. flódni

A teljes menü árát 3500 Ft-ban állapítottuk meg az imént, mindenki örömére. Aki a megszokott ételekért jön, annak sem kell elkeserednie persze, hiszen ma is sok szép kacsamell várja a kisütést, a sütőben pihen a körtetorta, a hűtőben hűsöl a gravlax, van finom quiche, malaccsászár zöldkörettel, libamáj bazsalikomos almával és még sorolhatnám. De nem teszem, mert úgyis meglátjátok! Asztalt foglalni továbbra is a fenti számon lehet.


"Ejnye én is kuruccanok az M.-be, és megnyalom a bajszom!"

Örömmel jelentem továbbá, hogy az utóbbi hetekben kicsit változott a borlap is: a Vylyan rosét felváltotta a mátraaljai Bárdos és Fia isteni bora, Figula mestertől pedig Olaszrizling helyett Pino Gris-t, azaz Szürkebarátot kínálunk. Kis időre száműztük Polgárék Portugieserét is, és helyet adtunk egy másik villányi termelő, a Jekl-pince hasonló borának.

Gyertek és maradjatok!
(és lélekben készüljetek a november 11-i atomállat Márton-napi libavacsorára, ahol zenés meglepetés is lesz!)

m.

Nincsenek megjegyzések: