szerda, október 22

Video Gá-Gá

A napokban felkerült az internetre egy fordulatos és izgalmas tényfeltáró anyag (a bejegyzés címére kattintva megtekinthető!!) a libamájtermelés- és fogyasztás mibenlétéről. Ennek a videónak akaratlanul is főszereplője lettem, holott "A liba tömve jó!" mozgalom nálunk vendégeskedő aktivistái jóval okosabban beszéltek nálam. Sebaj, a kis összeállítás most mindenki számára elérhető, és látható, hogy speciális szeptemberi libamáj-vacsoránk minden elvárást és kívánalmat kielégített.


..................."Ne csak Döbrögi mája hízzon!"............

Aki kedvet kapott egy következő murihoz, annak örömmel jelentem, hogy a november 10-i héten Márton-nap tiszteletére nagyon komoly libahetet rendezünk. Ennek fénypontja a 11-i ünnepi vacsora lesz, melyen csak foglalással lehet résztvenni. Az ár még nem került megállapításra, de pár dolgot már tudunk: a kimerítő sokfogásos menüt Lelkes Lajos előadása kíséri, melyben nagyszerű barátunk 3 különböző borvidékről származó ÚJBORt mutat be. Ráadásként pedig lesz zenés meglepetés, melyet nem árulhatok el, mert akkor kijönne az összes pletykalap és összedőlne az étterem... A nagy libavacsorát követő napokon szintén meg lehet kóstolni a finom falatokat és a jó borokat egészen vasárnapig - sajnos ünnepi körítés nélkül.

A Márton-napi M.-vacsorára a csillag.marton@gmail.com címen és a fenti mobilszámon lehet jelentkezni.

Nézzetek be hozzánk bármikor, üzemel a fűtés is, pörög a sütő, táncol a konyha!

csók
M.

2 megjegyzés:

j írta...

Jaj, de megkóstolnék már valamit az M-ben... De még majd' 2 hónap van hátra addig. Üdvözlet mindenkinek, aki tudja, hogy ki vagyok. :)
-- Judit

ladybug írta...

megint csak pozitív tapasztalatokat szereztünk az M-ben. isteni a sütőtökleves, egyáltalán minden leves, saláta, főétel és desszert zseniális. köszönjük!