péntek, december 19

BÚÉK-balhé rendesen

Drága Evők/Olvasók!

Már lassan fél éve vagytok rendületlen vendégeink, de még nem volt alkalmunk úgy istenigazából együtt mulatni. Voltak ugyan kisebb kihágások, de olyan, amilyenre most készülünk: még nem volt!

Nem titok, hamarosan vége ennek a vérzivataros évnek, ideje hát újat kezdeni, ha lehet, szebbet, jobbat és izgalmasabbat. Azaz még szebbet, még jobbat és még izgalmasabbat. Ebben lesz segítségünkre egy kis parti, a mi kis szilveszteri mulatságunk, ahol tengernyi étel és ital mellé kiváló társaság és tánc járul!


....................eztet a hangulatot közös erővel überolni fogjuk..............

Különösebb kertelés nélkül íme a menü:

Osztriga citrommal, lilahagymával és balzsamecettel
Mogyorós pálinkás libamájterrine
Lazac és vöröstonhal sushi M. módra

Provance-i paradicsommal sült vargánya
Újévi sült malac tepsis almával
Szarvas hátszín fűszerkéregben szarvasgombás burgonyasoufflée-vel

Császárné új rizsája (rizsparfé cukrozott gyümölcsökkel, angolkrémmel)
Csokis habcsók

Nagyon komoly. Ehhez természetesen kiváló italok (Staropramen söröcske, nagyszerű borválasztékunk, pálinkácska, szolda, kávé, egyebek) társulnak, valamint (!!!) a hajnali órákban szép szokás szerint töltött káposzta, lencseeledel és sült kolbász.

Hát nem csodálatos? És mit kell tenni mindezért? Nem sokat: 1. asztalt foglalni mihamarabb, mert a fél város velünk akar mulatni, 2. fizetni fejenként 15 ezer forintot, 3. eljönni.



Kérem, jelentkezzetek a következő címen: csillag.marton@gmail.com lehetőleg december 24-e előtt.

A zenei program jelenleg szervezés alatt van, várható némi élőmuzsika, DJ és az elmaradhatatlan youtube-disco! Sőt: tombola is lesz.

csók nektek
M. és az M.-csapat

Nincsenek megjegyzések: