kedd, december 16

Menü 12. 16.

Előételek

Vöröslencse-leves 700 Ft
Zellerkrémleves 700 Ft
Gyömbéres aszalt szilva leves zabpehellyel 700 Ft
Konyakos kacsamáj hab salátával 900 Ft
M. saláta kacsahússal vagy nélküle 1300/900 Ft
Gravlax tzatzikivel 1300 Ft
Osztriga (3db) 1300 Ft
Konyakos-szilvás libamáj terrine 1500 Ft

Főételek

Zöldséges rakott tészta 1700 Ft
Kakukkfüves-vargányás gnocchi 2000 Ft
Csirkepaprikás juhtúrós túrógombóccal 1900 Ft
Gőzölt rozmaringos csirkemell francia rakott krumplival 1900 Ft
Kacsacomb almás párolt káposztával és krumplipürével 2300 Ft
Kacsamell francia rakott krumplival és hecsedlivel 2400 Ft
Angolos hátszín steak burgonyával és fűszervajjal 2500 Ft
Lazac steak M.-salátával és francia rakott krumplival 2500 Ft
Menyhal spenótos jázminrizzsel 2300 Ft
Farfalle póréhagymás fehérboros kagylóval 1700 Ft
Bőrös malackaraj rozmaringos krumplival 2000 Ft
Csülök burgonyapürével 2000 Ft

Desszertek

Flambírozott gyümölcsök 700 Ft
Brownie vanília fagyival 800 Ft


In English

Starters
Red lentil soup 700 Ft
Celery cream soup 700 Ft
Prune soup with ginger and cereal 700 Ft
Duck liver mousse with salad 900 Ft
M. salad with or without duck 1300/900 Ft
Gravlax with tzatziki 1300 Ft
Oysters (3 pcs) 1300 Ft
Foie gras terrine with cognac and prune 1500 Ft

Main courses
Layered pasta with vegetables 1700 Ft
Gnocchi with porcini sauce and thyme 2000 Ft
Chicken goulash with cottage cheese balls 1900 Ft
Chicken breast with gratin dauphinois 1900 Ft
Duck leg with apple,red cabbage and mashed potatoes 2300 Ft
Duck breast with gratin dauphinois and hip jam 2400 Ft
Sirloin steak with steak potatoes 2500 Ft
Salmon steak with M.-salad and gratin dauphinois 2500 Ft
Burbot with spinach jasmine rice 2300 Ft
Farfalle with clams in wine 1700 Ft
Piglet cutlet with rosemary potato 2000 Ft
Trotters with mashed potatoes 2000 Ft

Desserts
Fruits flambée 700 Ft
Brownie with ice cream 800 Ft

Nincsenek megjegyzések: