péntek, december 5

Menü 12.05.

Előételek

Tejfölös csicsókaleves burgonyával 700 Ft
Zellerkrémleves sajtos croutonnal 600 Ft
Pirított kacsamáj salátával 800 Ft
M. saláta kacsahússal vagy nélküle 1300/900 Ft
Szarvasgombás libamáj terrine 1600 Ft
Articsókás endívia csőben sütve 1000 Ft

Főételek

Mézes-szójás kacsaszárnytő erdei gombás vörösboros
rizottóval 1800 Ft
Erdei gombás gnocchi 1500 Ft
Cukkinis-gombás farfalle 1500 Ft
Csirkepaprikás kapros juhtúrós gombóccal 1900 Ft
Kacsacomb aszalt szilvás lilakáposztával és
hagymás törtburgonyával 2400 Ft
Kacsamell vargányamártással és francia rakott burgonyával 2300 Ft
Angolos hátszín fóliás burgonyával 2500 Ft
Lazac steak gyömbéres rizzsel és salátával 2500 Ft
Birkagerinc grillezett cukkinivel 2300 Ft
Lazacpisztráng csőben sült endíviával 2500 Ft
Nílusi sügér spenóttal és francia
rakott burgonyával 2600 Ft
M-kocsonya házi kenyérrel 1000 Ft

Desszertek

Flambírozott banán 600 Ft
Csoki foundant 700 Ft
Rózsás rizspuding 700 Ft
Rumpuncs (kicsi/nagy) 500/800 Ft

Starters

Jerusalem artichoke soup with potatoes 700 Ft
Creamy celery soup with cheese croutons 600 Ft
Fried duck liver with salad 800 Ft
M. salad with or without duck 1300/900 Ft
Foie gras with truffle 1600 Ft
Endive and artichoke gratin 1000 Ft

Main courses

Duck wing macerated in honey and soy with
mushroom risotto 1800 Ft
Gnocchi with forest mushroom 1500 Ft
Farfalle with zucchini and forest mushroom 1500 Ft
Chicken goulash with dill flavoured
cottage cheese 1500 Ft
Duck leg with red cabbage and
smashed potatoes 2400 Ft
Duck breast with porcini sauce and gratin dauphinois 2300 Ft
Sirloin steak with foil wrapped potatoes 2500 Ft
Salmon steak with ginger rice and salad 2500 Ft
Rack of lamb with grilled zucchini 2300 Ft
Salmon trout with endive au gratin 2500 Ft
Sea bass with spinach and gratin dauphinois 2600 Ft
M-galantine with home made bread 1000 Ft

Desserts

Banane flambée 600 Ft
Rice pudding 700 Ft
Punch (small/big) 500/800 Ft
Chocolate fondant 700 Ft

Nincsenek megjegyzések: