hétfő, január 12

Menü január tizenkettedikén

Előételek
M.-leves (gyöngybab, spenót, paradicsom) 700 Ft
Cukkínileves 700 Ft
M.-saláta kéksajttal és dióval vagy kacsamellel 900/1300 Ft
Spenótos-fetás quiche 1000 Ft
Gravlax tzatzikivel 1400 Ft
Aszalt szilvás libamáj terrine 1500 Ft

Főételek
Kakukkfüves-gombás gnocchi 1600 Ft
Csirkepaprikás házi nokedlivel 1900 Ft
Cassoulet de canard 2200 Ft
Kacsamell szarvasgombás krumplipürével, csipkebogyómártással 2400 Ft
Sült csülök tormaszósszal 2000 Ft
Rozmaringos-sörös malacsült pirított krumplival 2200 Ft
Lazac steak céklával és salátával 2500 Ft
Angolos hátszín pirított burgonyával és céklával, dijoni szósszal vagy fűszervajjal 2600 Ft
Kuszkusz báránnyal 2600 Ft

Desszertek
Tiramisu classico 800 Ft
Csoki fondant 800 Ft
Flambírozott banán 700 Ft
Sajttál 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, gorgonzola, dán kéksajt, brie, juhtúró)


Starters
M.-soup (white beans, spinach, tomato) 700 Ft
Zucchini cream soup 700 Ft
M. salad with blue cheese or duck breast 900/1300 Ft
Quiche with spinach and feta cheese 1000 Ft
Gravlax with tzatziki 1400 Ft
Foie gras terrine with prunes 1500 Ft

Main courses
Gnocchi with mushroom and thyme 1600 Ft
Chicken goulash with home made noodles 1900 Ft
Cassoulet de canard 2200 Ft
Duck breast with truffle flavored mashed potatoes and rosehip sauce 2400 Ft
Roast knuckle with horseradish cream 2000 Ft
Pork roasted with rosemary and beer with potatoes 2200 Ft
Salmon steak with salad and beetroot 2500 Ft
Sirloin steak with roasted potatoes, beetroot,Dijon sauce or herb butter 2600 Ft
Couscous with lamb 2600 Ft

Desserts
Tiramisu classico 800 Ft
Chocolate fondant 800 Ft
Banane flambée 700 Ft
Cheese plate 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, gorgonzola, Danish blue cheese, cottage cheese, brie)

Nincsenek megjegyzések: