szerda, január 21

Tétlap - január huszonegy

Előételek
Humusz 700 Ft
Cukkíni krémleves 700 Ft
Chilis- žubrówkás paradicsomleves 700 Ft
Zellerkrémleves sajtos krutonnal 700 Ft
Libamájhab salátával 800 Ft
M.-saláta kéksajttal és dióval vagy kacsamellel 900/1300 Ft
Aszalt szilvás libamáj terrine 1500 Ft
Gravlax citromos zellersalátával 1400 Ft

Főételek
Spenótos-kéksajtos gnocchi 1600 Ft
Csirkepaprikás házi nokedlivel 1900 Ft
Kacsacomb aszalt szilvás lilakáposztával 2400 Ft
Kacsamell szerecsendiós krumplipürével, vörösboros szilvával 2400 Ft
Sült oldalas almaszósszal és pirított burgonyával 2000 Ft
Pangáziusz kuszkusszal és zöldkörettel 2100 Ft

Desszertek
Diós sütemény tejkaramellában 700 Ft
Máglyarakás 800 Ft
Brownie vaníliafagyival 800 Ft
Sajttál 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire, brie)


Starters
Hummus 700 Ft
Zucchini cream soup 700 Ft
Tomato soup with chili and žubrówka 700 Ft
Celery cream soup with cheese crouton 700 Ft
Goose liver mousse with salad 800 Ft
M. salad with blue cheese or duck breast 900/1300 Ft
Foie gras terrine with prunes 1500 Ft
Gravlax with celery salad 1400 Ft

Main courses
Gnocchi with blue cheese and spinach 1600 Ft
Chicken goulash with home made noodles 1900 Ft
Duck leg with red cabbage and prunes 2400 Ft
Duck breast with nutmeg mashed potatoes 2400 Ft
Roast pork spare ribs with apple sauce 2000 Ft
Pangasius with couscous and green garnish 2100 Ft

Desserts
Walnut cake in creamy caramel sauce 700 Ft
“Máglyarakás” (Hungarian poppy seed and apple dessert) 800 Ft
Brownie with vanilla ice cream 800 Ft
Cheese plate 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire, brie)

Nincsenek megjegyzések: