csütörtök, január 22

Tétlap - január huszonkettő

Előételek

Cukkíni krémleves 700 Ft
Chilis- žubrówkás paradicsomleves 700 Ft
Libamájhab salátával 800 Ft
M.-saláta kéksajttal és dióval vagy kacsamellel 900/1300 Ft
Aszalt szilvás libamáj terrine 1500 Ft
Gravlax citromos zellersalátával 1400 Ft

Főételek

Spenótos-kéksajtos gnocchi 1600 Ft
Csirkepaprikás házi nokedlivel 1900 Ft
Kacsacomb aszalt szilvás lilakáposztával 2400 Ft
Kacsamell szerecsendiós krumplipürével, vörösboros szilvával 2400 Ft
Sült oldalas/malaccsászár almaszósszal
és pirított burgonyával 2000 Ft
Lazacpisztráng céklával és gombával 2400 Ft
Hátszín dijoni mustárral és steak krumplival 2500 Ft
Libamáj fűszeres kéregben sült almával 2500 Ft

Desszertek

Diós sütemény tejkaramellában 700 Ft
Brownie vaníliafagyival 800 Ft
Sajttál 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire, brie)


Starters
Zucchini cream soup 700 Ft
Tomato soup with chili and žubrówka 700 Ft
Goose liver mousse with salad 800 Ft
M. salad with blue cheese or duck breast 900/1300 Ft
Foie gras terrine with prunes 1500 Ft
Gravlax with celery salad 1400 Ft

Main courses
Gnocchi with blue cheese and spinach 1600 Ft
Chicken goulash with home made noodles 1900 Ft
Duck leg with red cabbage and prunes 2400 Ft
Duck breast with nutmeg mashed potatoes 2400 Ft
Roast pork spare/ ribs piglet bellywith
apple sauce and roasted potatoes 2000 Ft
Salmon trout with beetroot and mushroom 2400 Ft
Sirloin with mustard and steak potatoes 2500 Ft
Fried foie gras with apple 2500 Ft

Desserts
Walnut cake in creamy caramel sauce 700 Ft
Brownie with vanilla ice cream 800 Ft
Cheese plate 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire, brie)

Nincsenek megjegyzések: