péntek, január 23

Tétlap - január huszonharmadikán

Előételek
Cukkíni krémleves 700 Ft
Céklakrémleves 700 Ft
Libamájhab salátával 800 Ft
Szarvasgombás májpástétom salátával 900 Ft
Narancsos kacsapástétom salátával 900 Ft
M.-saláta mangóval, kéksajttal és dióval vagy kacsamellel 900/1300 Ft
Aszalt szilvás libamáj terrine 1500 Ft
Gravlax citromos zellersalátával 1400 Ft

Főételek
Spenótos-kéksajtos gnocchi 1600 Ft
Csirkepaprikás házi nokedlivel 1900 Ft
Kacsacomb aszalt szilvás lilakáposztával 2400 Ft
Kacsamell szerecsendiós krumplipürével, vörösboros szilvával 2400 Ft
Malaccsászár almaszósszal és pirított burgonyával 2000 Ft
Marokkói birka mentás kuszkusszal 2300 Ft
Lazacpisztráng céklával és gombával 2400 Ft
Hátszín dijoni mustárral és steak krumplival 2500 Ft
Fűszeres kéregben sült libamáj sült almával 2500 Ft

Desszertek
Diós sütemény tejkaramellában 700 Ft
Brownie vaníliafagyival 800 Ft
Profiterol 800Ft
Banános-mézes bukta borsodóval 800 Ft
Sajttál 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire, brie)


Starters
Zucchini cream soup 700 Ft
Beetroot cream soup 700 Ft
Goose liver mousse with salad 800 Ft
Liver mousse with truffles and salad 900 Ft
Duck pâté with orange and salad 900 Ft
M. salad with mango, blue cheese or duck breast 900/1300 Ft
Foie gras terrine with prunes 1500 Ft
Gravlax with celery salad 1400 Ft

Main courses
Gnocchi with blue cheese and spinach 1600 Ft
Chicken goulash with home made noodles 1900 Ft
Duck leg with red cabbage and prunes 2400 Ft
Duck breast with nutmeg mashed potatoes 2400 Ft
Piglet bellywith apple sauce and roasted potatoes 2000 Ft
Lamb stew in Marocain style with mint flavored couscous 2300 Ft
Salmon trout with beetroot and mushroom 2400 Ft
Sirloin with mustard and steak potatoes 2500 Ft
Fried foie gras with roasted apple 2500 Ft

Desserts
Walnut cake in creamy caramel sauce 700 Ft
Brownie with vanilla ice cream 800 Ft
Profiterol 800 Ft
Banana muffins with wine cream 800 Ft
Cheese plate 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire, brie)

Nincsenek megjegyzések: