szombat, január 24

Tétlap- január huszonnégy

Előételek
Cukkíni krémleves 700 Ft
Céklakrémleves kecskesajttal 700 Ft
Kókuszos rákkrémleves 800 Ft
Libamájhab salátával 800 Ft
Szarvasgombás májpástétom salátával 900 Ft
Narancsos kacsapástétom salátával 900 Ft
M.-saláta mogyoróvajjal, kacsamellel vagy anélkül 900/1300 Ft
Gravlax citromos zellersalátával 1400 Ft
Mangós-marsallás pirított libamáj 1500 Ft

Főételek
Gnocchi sardo (garnélarákkal) 1700 Ft
Csirkepaprikás házi nokedlivel 1900 Ft
Borjúpörkölt petrezselymes pürével 2000 Ft
Kacsacomb aszalt szilvás lilakáposztával 2400 Ft
Kacsamell szerecsendiós krumplipürével, vörösboros szilvával 2400 Ft
Malaccsászár almaszósszal és pirított burgonyával 2000 Ft
Marokkói birka pirított zöldséges kuszkusszal 2300 Ft
Lazacpisztráng spenótágyon, céklás pürével 2400 Ft
Hátszín fűszeres kelbimbóval 2500 Ft

Desszertek
Gyümölcsmorzsa 700 Ft
Diós sütemény tejkaramellában 700 Ft
Brownie vaníliafagyival 800 Ft
Profiterol 800Ft
Banános-mézes bukta borsodóval 800 Ft
Sajttál 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire, brie)


Starters
Zucchini cream soup 700 Ft
Beetroot cream soup 700 Ft
Cream soup of shrimps 800 Ft
Goose liver mousse with salad 800 Ft
Liver mousse with truffles and salad 900 Ft
Duck pâté with orange and salad 900 Ft
M. salad with hazel nut butter, blue cheese or duck breast 900/1300 Ft
Gravlax with celery salad 1400 Ft
Goose liver with mango and marsalla 1500 Ft

Main courses
Gnocchi sardo (with shrimps) 1700 Ft
Chicken goulash with home made noodles 1900 Ft
Lamb stew with puree of persley 2000 Ft
Duck leg with red cabbage and prunes 2400 Ft
Duck breast with nutmeg mashed potatoes 2400 Ft
Piglet belly with apple sauce and roasted potatoes 2000 Ft
Lamb stew in Marocain style with vegetable flavored couscous 2300 Ft
Salmon trout with beetroot and mushroom 2400 Ft
Sirloin with mustard and steak potatoes 2500 Ft

Desserts
Walnut cake in creamy caramel sauce 700 Ft
Crumbs with fruits 700 Ft
Brownie with vanilla ice cream 800 Ft
Profiterol 800 Ft
Banana muffins with wine cream 800 Ft
Cheese plate 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire, brie)

Nincsenek megjegyzések: