kedd, február 10

2009. február 10-én az étlap

Előételek
Csicsóka leves 800 Ft
Gombaleves 800 Ft
Frankfurti leves 800 Ft
Magyaros tyúkpástétom 800 Ft
Velő aszpikos tartárban 900 Ft
Libamáj pástétom salátával 900 Ft
M.-saláta kacsamellel vagy nélküle 900/1300 Ft
Füstölt marhanyelv tormaszósszal 900 Ft
Gravlax citromos zellersalátával 1400 Ft

Főételek
Zöldséges curry 1600 Ft
Spenótos-fokhagymás fetuccini gombával 1600 Ft
Töltött káposzta 1900 Ft
Csirkepaprikás házi galuskával 1900 Ft
Kacsamell krumplipürével és eperszósszal 2400 Ft
Kacsacomb párolt almával, krumplipürével 2400 Ft
Bőrös malaccsászár gyömbéres-mézes szójaszósszal 2000 Ft
Lazac steak céklával és polentával 2400 Ft
Hátszín steak krumplival dijoni szósszal 2500 Ft

Desszertek
Brownie vaníliafagylalttal 800 Ft
Almatorta 700 Ft
Flambírozott banán 700 Ft
Mézes-körtés polentatorta 800 Ft
Vörösborban párolt körte ricottakrémmel 800 Ft
Sajttál(bleu d’auvergne, saint nectaire,brie) 1000 Ft




Starters
Jerusalem artichoke soup 800 Ft
Mushroom soup 800 Ft
Frankfurter soup with brusselsprouds 800 Ft
Brains in aspic tartar 900 Ft
Hungarian hen suprême 800 Ft
M. salad with or without duck breast 900/1300 Ft
Smoked beef tongue with horseradish sauce 900 Ft
Gavlax with lemon and celery salad 1400 Ft

Main courses
Vegetable curry 1600 Ft
Fetuccini with garlic flavoured spinach and mushroom 1600 Ft
Stuffed cabbage 1900 Ft
Chicken goulash with home made gnocchi 1900 Ft
Duck breast with mashed potatoes and strawberry sauce 2400 Ft
Duck leg with mashed potatoes and apple 2400 Ft
Piglet belly with honey, ginger and soya 2000 Ft
Salmon steak with polenta and beetroot 2400 Ft
Sirloin steak with steak potatoes and Dijon sauce 2500 Ft

Desserts
Brownie with vanilla ice 800 Ft
Apple cake 700 Ft
Banane flambée 700 Ft
Polenta-cake with pear and honey 800 Ft
Pear cooked in red wine with ricotta cream 800 Ft
Cheese plate 1000 Ft
(bleu d’auvergne, saint nectaire, brie)

Nincsenek megjegyzések: