Gombaleves
Frankfurti leves
Magyaros tyúkpástétom salátával
Velő aszpikos tartárban
M.-saláta kacsamellel vagy nélküle
Gravlax citromos zellersalátával
Zöldséges curry rizzsel
Spenótos-fokhagymás-kéksajtos farfalle
Töltött káposzta
Kacsamell francia rakott burgonyával és eperszósszal
Kacsacomb párolt almával, krumplipürével
Bőrös malaccsászár gyömbéres-mézes szójaszósszal
Grillezett sertéskaraj bakonyi mártással és nokedlivel
Lazac steak céklával és kuszkusszal
Hátszín steak krumplival dijoni szósszal
Almatorta Flambírozott banán
Mézes-körtés polentatorta
Vörösborban párolt körte ricottakrémmel
Sajttál(bleu d’auvergne, saint nectaire,brie)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése