Pástétom tál
-diós-rózsaborsos májpástétom
-magyaros tyúkpástétom,
-libamájpástétom + saláta
Előételek
Csicsóka leves
Tengerihal-leves
Jókai bableves
Libamáj pástétom salátával
M.-saláta kacsamellel vagy anélkül
Marhanyelv tormaszósszal
Gravlax citromos zellersalátával
Libamájhab salátával
Főételek
Spenótos, shitake-gombás farfalle
Csirkepaprikás házi galuskával
Kacsacomb lilakáposztával és hagymás tört krumplival
Kacsamell francia rakott burgonyával és meggyszósszal
Egészben sült pisztráng céklával és polentával
Bőrös malaccsászár gyömbéres-mézes szójaszósszal
Marhapörkölt tarhonyával, házi savanyúsággal
Hátszín steak krumplival dijoni szósszal
Pirított libamáj francia rakott burgonyával
Desszertek
Almatorta
Flambírozott banán
Mézes-körtés polentatorta
Banán mousse
Sajttál(maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire,brie)
péntek, február 6
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése