szerda, február 11

Szerelmes torkok

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, Kedves Olvasó, hogy egyszerre két örvendetes hírről tudósíthatunk. Ilyen ez a február, ilyen ez a 2009, ilyen ez az élet...

1. február 14-én és 15-én Valentin-napi hangulattal kedveskedünk a szerelem kedvelőinek. Szombaton és vasárnap tehát (mindkét nap déli 12 órától) különleges afrodiziákumokkal várjuk a hetero és homo emberpárokat, sőt örömmel látjuk a poligámiában élőket is! Plusz: 15 fő felett kedvezményt adunk, amennyiben a csoport bizonyítani tudja, hogy minden tagja intim viszonyt ápol minden taggal. Na jó, ezt a kérdést nem fogjuk feszegetni, inkább csak gyertek és érezzétek jól magatokat!


......................."Piszkosul várom a csütörtököt!"....................

2. az M. és kiváló csapata csatlakozott a Torkos Csütörtök nevű kezdeményezéshez, melynek keretében február 26-án csütörtökön féláron lehet nálunk vacsorálni. Már sokan jelentkeztek, úgyhogy igyekezni kell, valamint tudni, hogy foglalni csak 2,5 órás időtartamra lehet.

Mindezen kiváló hírek után hadd jegyezzük meg, hogy Magyarországon nincsen cigánybűnözés, legfeljebb rossz vendéglátóipari hagyományok. Melyeket mi nem követünk.

csókok mindenkinek

M. és az M.

Nincsenek megjegyzések: