szerda, február 4

Tétlap az Úr második havának negyedik napján kétezer-kilencedik évében

Előételek
Csicsóka leves 800 Ft
Brokkoli krémleves 700 Ft
Jókai bableves 1200 Ft
Tengerihal-leves rákfarokkal 1200 Ft
Libamáj pástétom salátával 800 Ft
M.-saláta kacsamellel vagy anélkül 900/1300 Ft
Gravlax citromos zellersalátával 1400 Ft
Libamájhab salátával 1500 Ft

Főételek
Spenótos-gombás-mazsolás farfalle 1600 Ft
Csirkepaprikás házi galuskával 1900 Ft
Sült csirkecomb almasalsával és mentás rizzsel 2000 Ft
Kacsacomb lilakáposztával és hagymás tört krumplival 2400 Ft
Kacsamell krumplipürével és vörösboros szilvával 2400 Ft
Grillezett cápaharcsa céklával és kuszkusszal 2400 Ft
Bőrös malacoldalas gyömbéres-mézes szójaszósszal 2000 Ft
Szarvas pörkölt polentával 2400 Ft
Hátszín steak krumplival dijoni szósszal 2500 Ft

Desszertek
Almatorta 700 Ft
Csokitorta 800 Ft
Banán mousse 800 Ft
Sajttál(maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire,brie)1000 Ft


Starters
Jerusalem artichoke soup 800 Ft
Broccoli cream soup 700 Ft
Bean soup “Jókai” style 1200 Ft
Fish soup with black tiger tale 1200 Ft
Goose liver pâté with salad 800 Ft
M. salad with or without duck breast 900/1300Ft
Gavlax with lemon and celery salad 1400 Ft
Goose liver mousse with salad 1500 Ft

Main courses
Farfalle with spinach, mushroom and raisins 1600 Ft
Chicken goulash with home made gnocchi 1900 Ft
Roast chicken leg with apple salsa and mint-rice 2000 Ft
Duck leg with red cabbage and smashed potatoes 2400 Ft
Duck breast with mashed potatoes and plum 2400 Ft
Grilled pangasius with couscous and beetroot 2400 Ft
Piglet flitch with honey, ginger and soya 2000 Ft
Deer goulash with polenta 2400 Ft
Sirloin steak with steak potatoes and Dijon sauce 2500 Ft

Desserts
Apple cake 700 Ft
Chocolate cake 800 Ft
Banana mousse 800 Ft
Cheese plate 1000 Ft
(maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire, brie)

Nincsenek megjegyzések: