szombat, március 14

Étlap március 14-én

Előételek

Céklakrémleves camambert szeletekkel 700 Ft
Gorgonzolás- almás zellerkrémleves 700 Ft
Thaiföldi currys-kókuszos halkrémleves 800 Ft
M.-saláta kacsahússal vagy nélküle 900/1300 Ft
Mediterrán sashimi naphalból 900 Ft
Konyakban pácolt lazac 1200 Ft
Libamáj terrine salátával 1400 Ft
Camembert fondant 700 Ft
Tapas tál (humusz, húspástétom, padlizsánkrém) 1200 Ft

Főételek

Vegetáriánus meglepetés 1700 Ft
Spenótos kéksajtos gnocchi 1600 Ft
Csirkepaprikás nokedlivel 1900 Ft
Kacsamell narancsszósszal és burgonyapürével 2400 Ft
Kacsacomb hagymás tört krumplival és
gyümölcsös-vörösboros párolt lilakáposztával 2400 Ft
Sörös-bőrös malacsült puliszkával 2200 Ft
Grillezett rostélyos (400g) zöldborsmártással
és steakburgonyával 3000 Ft
Őzpörkölt tócsnival 2800 Ft
Fogas filé kapros rákraguval, krumplipürével 2600 Ft

Desszertek

Csoki mousse 800 Ft
Flódni 900 Ft
Rumos-diós M. galuska 700 Ft
Sajttál (maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire,brie) 1000 Ft




Starters

Beetroot cream soup with camembert slices 700 Ft
Celery cream soup with gorgonzola and apple 700 Ft
Thai style fish cream soup with curry and coconut 800 Ft
M. salad with or without duck breast 900/1300 Ft
Mediterranean sashimi of sunfish 900 Ft
Salmon braised in cognac 1200 Ft
Foie gras terrine with salad 1400 Ft
Camembert fondant 700 Ft
Tapas plate (humus, meat pâté, aubergine cream) 1200 Ft

Main courses

Vegetarian surprise 1700 Ft
Home made gnocchi with spinach and blue cheese 1600 Ft
Chicken goulash with dumplings 1900 Ft
Duck breast with orange sauce and mashed potato 2400 Ft
Duck leg with potato with onion and red cabbage 2400 Ft
Roasted pork with polenta 2200 Ft
Beef roast (400g) with green pfeffer sauce and steak potatoes 3000 Ft
Deer goulash with “tócsni” 2800 Ft
Pike fillet with dill flavoured shrimp ragout 2500 Ft

Desserts

Chocolate mousse 800 Ft
Flódni 900 Ft
Sponge with rum and nuts 700 Ft
Cheese plate (maasdammer, morbier, saint nectaire,brie) 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések: