szombat, március 28

Étlap - március 28.

Előételek

Bazsalikomos paradicsomleves 700 Ft
Vadraguleves 1000 Ft
Gorgonzolás karfiolkrémleves 700 Ft
M-saláta kacsahússal vagy nélküle 900/1300 Ft
Tatár bifsztek 1500 Ft
Konyakos kacsamájhab 900 Ft
Sült libamáj almaágyon marsala szósszal 1600 Ft
Camembert fondant 800 Ft
8 órás lágytojás fokhagymás tejszínes spenótágyon 700 Ft

Főételek

Vegetáriánus meglepetés 1600 Ft
Juhtúrós-spenótos fetuccini 1700 Ft
Currys csirke rizzsel 1900 Ft
Kacsamell boros körtével és burgonyapürével 2400 Ft
Kacsacomb hagymás tört krumplival
és gyümölcsös párolt káposztával 2400 Ft
Sült malaccomb görögszénás puliszkával 2200 Ft
Pisztráng filé medvehagymás szósszal 2400 Ft
Marokkói bárányragu kuszkusszal 2400 Ft
Hátszín vörösboros gombamártással, sztékburgonyával 2500 Ft

Desszertek

Szent-Honoré habtorta 700 Ft
Csoki fondant 800 Ft
M. túrós 700 Ft
Flambírozott banán 700 Ft
Sajttál (maasdammer, bleu d’auvergne, saint nectaire,brie) 1000 Ft



Starters

Tomato soup with basil 700 Ft
Deer goulash soup 1000 Ft
Cauliflower cream soup with gorgonzola 700 Ft
M-salad with or without duck breast 900/1300 Ft
Steak tartare 1500 Ft
Duck liver mousse with cognac 900 Ft
Roasted goose liver with apple and marsala sauce 1600 Ft
Camembert fondant 800 Ft
8 hours-boiled eggs with garlic spinach 700 Ft

Main courses

Vegetarian surprise 1600 Ft
Fettucchini with brinza and spinach 1700 Ft
Curry chicken with rice 1900 Ft
Duck breast with pear braised in wine and mashed potato 2400 Ft
Duck leg with mashed potato with onion
and braised cabbage and fruits 2400 Ft
Roasted piglet with fenugreek polenta 2200 Ft
Whole filet with wild garlic sauce 2400 Ft
Sirloin steak with mushroom sauce
and steak-potatoes 2500 Ft
Moroccan lamb ragout with couscous 2400 Ft

Desserts

St-Honoré gateau 700 Ft
M. cheese-cake 700 Ft
Chocolate fondant 800 Ft
Banana flambé 700 Ft
Cheese plate (maasdammer,morbier,saint nectaire,brie) 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések: