szerda, április 1

Fussatok bolondok!

Előételek
Káposztás paradicsomleves 700 Ft
Birkaraguleves 1000 Ft
Camembert fondant 800 Ft
Rétegelt pástétom 900 Ft
Gombás húspástétom 900 Ft
Shitake gombás quiche medvehagymás salátával 1000 Ft
Hagymás-citromos makrélasaláta 1000 Ft
M.-saláta kacsahússal vagy nélküle 900/1300 Ft
Sült libamáj almaágyon marsala szósszal 1600 Ft
Főételek
Vegetáriánus meglepetés 1600 Ft
Fokhagymás-spenótos gnocchi 1700 Ft
Csirkepaprikás nokedlivel 1900 Ft
Kacsamell boros körtével és burgonyapürével 2400 Ft
Kacsacomb hagymás tört krumplival
és gyümölcsös párolt káposztával 2400 Ft
Paradicsomos sült malaccomb görögszénás puliszkával 2200 Ft
Pisztráng párolt zöldbabbal és rákraguval 2600 Ft
Hátszín vörösboros gombamártással, sztékburgonyával 2500 Ft
Sült-párolt szarvascomb 2500 Ft
Desszertek
Sacher torta 800 Ft
Aszalt gyümölcsös túrós szelet 700 Ft
Tiramisu alla fragola 700 Ft
Sajttál (maasdammer,bleu d’auvergne,morbier,saint nectaire,brie) 1000 Ft


Starters
Tomato soup with cabbage 700 Ft
Lamb ragoût soup 1000 Ft
Camembert fondant 800 Ft
Multi-layer paté 900 Ft
Meat paté with mushroom 900 Ft
Mackerel salad with onion and lemon 1000 Ft
Quiche with shitake mushroom and wild garlic salad 1000 Ft
M.-salad with or without duck breast 900/1300 Ft
Roasted goose liver with apple and marsala sauce 1600 Ft
Main courses
Vegetarian surprise 1600 Ft
Gnocchi with garlic and spinach 1700 Ft
Chicken goulash with noodles 1900 Ft
Duck breast with pear braised in wine and mashed potato 2400 Ft
Duck leg with mashed potato with onion
and braised cabbage and fruits 2400 Ft
Roasted piglet with tomato and fenugreek polenta 2200 Ft
Trout with green beans and crab ragoût 2600 Ft
Sirloin steak with mushroom sauce and steak-potatoes 2500 Ft
Roasted deer leg 2500 Ft

Desserts
Sacher cake 800 Ft
Cottage cheese-cake with dried fruits 700 Ft
Tiramisu alla fragola 700 Ft
Cheese plate (maasdammer,bleu d’auvergne,morbier,saint nectaire,brie) 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések: