hétfő, április 27

Borszereda teringettét!

Kérem szépen, ha már volt szerencsénk némelytőkkel közösen belelátni a torkos csütörtök feneketlen mélységeibe, nem lenne szép szemlesütve elmenni a legújabb turisztikai-vendéglátásélénkítési nóvum mellett, melyet nemzetünk nagyjai Borszerda névre kereszteltek. Nagy ötlet-e vagy sem, nem tudjuk, miként a kötéltáncos sem tudja, hogy jó ötlet-e a WTC két tornya közé kötelet feszíteni, mindenesetre teszünk egy próbát. Mert tulajdonképpen két nemlétező torony, avagy a magyar vendéglátás egykor volt pillérei között feszítjük ki képzeletbeli kötelünket, hogy nem kevés deci borocskával a gyomrunkban átsétáljunk rajtatta.

A puszta tények: április 29-én szerdán aki betér hozzánk, és enni rendel, az mintegy automatice kap az étel mellé 1,5 decilitert házunk borából. Sőt, ha még rendel bort, úgy azt egészen pontosan féláron kapja, egészen éjfélig.

Álljon most itt az M. aktuális borlapja, melyből kitűnik, hogy e nedvek féláron bizony igen olcsónak számítanak, mondhatni bűn lenne kihagyni ezt az eseményt. Kivált, ha figyelembe vesszük, hogy a borok mellé kis konyhánk legnagyobb remekeit szolgáljuk fel.


.................kattintsatok a képre és megnől!..............

Várunk benneteket szeretettel szerdán, és persze más napokon is, a legnagyobb borbarátsággal!

és hoppá egy kis info: www.borszerda.hu

az M. emberei

Nincsenek megjegyzések: